Ми в соц мережах

Напишіть нам листа

doctor@restartplus.com.ua

+38 (050) 641-47-46

+38 (063) 139-81-44

Вступ

Вперше термін “алкоголізм» з’явився у 1804 році, завдяки лікарю Томасу Троттеру, він вперше описав синдром і його згубний вплив на людину. У 19 столітті багато вчених вивчали питання алкоголізму, завдяки їхній праці було з’ясовано, різні порушення нервової системи при алкогольної залежності тісно пов’язані з низкою психічних розладів. При лікуванні у першочерговості симптомів знімаються прояви абстиненції, покращується фізичний стан хворого до сприятливого самопочуття, але причини алкоголізму знаходяться значно глибше. Умовно ззовні здоровий пацієнт хворіє всередині себе. Це проявляється у приємних спогадах минулих застілль, невмінням життєвим обставинам, звичка розпивати алкогольні напої полягає на емоційному рівні, тригером можуть бути, як приємні та негативні емоції. Справжнє лікування починається на ментальному рівні.
Лікування в Харкові це чудова можливість почати нове тверезе життя. Місто мільйонник надає якісні послуги на конкурентній основі по лікуванню алкоголізму. Ви можете обрати найкраще місце.

Методи ефективного лікування алкоголізму у Харкові

Основні методи лікування – медикаментозне, психотерапія, реабілітація. Лікування алкоголізму проводиться у стаціонарі.
Медикаментозне лікування починається з детоксикації організму, нарколог призначає пацієнту індивідуальний комплекс заходів, спрямований на очищення організму від шлаків та токсинів, після відновлення функцій організму за бажанням пацієнта проводять кодування або підшивку. Лікарську форму (пігулки, ін’єкції, імплантат) – підбирає лікар-нарколог при особистих побажаннях пацієнта.
Лікування психотерапією – це робота над собою в індивідуальних консультаціях з психологом та груповому процесі. Групи спрямовані на опрацювання внутрішніх проблем, корекцію залежної поведінки , профілактику зриву та багато іншого.

Ефективне лікування алкоголізму

Якісна реабілітація це довготривала терапія, де на різних етапах відбувається нове ставлення особистості. Від реабілітації, ресоціалізації, соціалізації до повноцінної адаптації.
Потрібно враховувати переваги та недоліки у лікуванні, з переваг роками перевірена програма одужання, команда, яка знає, як мотивувати людину, психологи, психіатри, арт-терапевти, наркологи.
Обговорюючи недоліки для успішного лікування клієнти відносяться індивідуально, наприклад жіночій алкоголізм менш піддається терапії, через ендокринні, фізичні та психічні особливості жіночого організму, процес лікування та реабілітації проходить значно складніше і довше у порівнянні з чоловічою залежністю. Також важливо прийняття тверезості, як норми для життя, повна відмова від вживання алкогольних напоїв та спроб контролювати залежність, навіть довгострокове лікування не може гарантувати результат без рішення пацієнта завʼязати з алкоголем.
Сучасне лікування алкоголізму проводиться у спеціалізованих реабілітаційних центрах під наглядом кваліфікованих співробітників. З пацієнтом працюють декілька фахівців і успішно застосовуються нові методики.

Відгуки пацієнтів про лікування алкоголізму в Харкові

Певно ви чули історії Голлівудських знаменитостей, які видерлися з ями нарко та алко залежності : Мел Гібсон, Ліндсі Лохан, Бен Афлек та інші. У всіх історіях є лікування, вони довели своїм прикладом дієвість реабілітації.
Наші історії успіху – це співробітники, спікери та коучі – колишні залежні, які змогли почати нове життя та мають вже багатий досвід тверезості, допомагаючи іншим подолати хворобу.
Сама Організація «Рестарт +» була створена одужавшими залежними, яким допомогло лікування. З кожним роком успішних випускників та врятованих сімей в організації стає все більше, а імʼя «Рестарт +» все частіше можна почути у різних регіонах України.

Ефективне лікування алкоголізму

Роль сімʼї багато значить у лікуванні від алкоголізму, під час реабілітації клієнт ізолюється від друзів по чарці та родичів, якими він зможе маніпулювати. Алкоголізм серйозна психологічна хвороба, на відміну від наркоманії відрізняється запереченням проблеми, наркотики заборонені, алкоголь це легально, та й взагалі культурна традиція, на думку залежного.

Тому робота з алкозалежним може потребувати більше часу, щоб змінити його відношення до проблеми.

Популярні клініки та реабілітаційні центри у Харкові – сьогодні на огляді наркологічний реабілітаційний центр “Рестарт Плюс”

Організація «Рестарт +» заснована у 2019 році. Стаж нашої роботи більше пʼяти років. Ми налічуємо 6 відділень у різних районах регіону, а у штаті співробітників найкращі психологи, психотерапевти, арт-терапевти та наркологи з Харківської області. За первинною діагностикою звертайтесь до нашого консультанта з хімічної залежності за номерами +38 (050) 641-47-46 +38 (063) 139-81-44 Ми знаємо, як вам допомогти. Кваліфікований персонал, сертифіковані спеціалісти, індивідуальний підхід та сучасні методики лікування алкоголізму. Якщо ваш рідний заперечує проблему додому приїздить група людей, мета яких схилити до ухвалення рішення позбавитися смертельної хвороби. Ми укладаємо взаємний договор між двома сторонами на термін лікування.

Висновок

Найбільша перемога – перемога над самим собою. Не спробувавши – не дізнаєшся.
Не бійтеся звертатися по допомогу, тільки разом ми зможемо здолати згубну звичку.
Не зволікайте!
«Рестарт +» перезавантаж своє мислення.

Література

Наші відгуки ви завжди можете подивитися на платформі Гугл Україна

ЗВ'ЯЗОК
Зв'яжіться з нами - розпочніть перезавантаження свого життя сьогодні!

Ваші питання — наш пріоритет.

В разі потреби чи бажання отримати більше інформації, будь ласка, скористайтеся нашою формою зв’язку. Наша дружня команда експертів готова вам допомогти та відповісти на всі ваші запитання щодо лікування та послуг, які ми надаємо.

Замовляйте зворотній дзвінок

Один відгук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

RU